NordCheck compliance solutions help organizations to meet regulations and stay compliant

NordCheck provides a state-of-the-art platform for comprehensive compliance management. Poorly managed compliance decreases efficiency, increases regulatory and PR risks, as well as reduces employee and customer satisfaction. NordCheck offers the platform with various solutions to customers in co-operation with its partners.

NordCheck compliance solutions are powered by M-Files technology – a technology praised by the analysts in Enterprise Content Management and industry specialists. NordCheck compliance solutions utilize M-Files platform capabilities and enables seamless integrations with legacy systems.

Leading Technology

NordCheck Compliance solutions are based on analyst-praised M-Files technology enabling customers to tackle multiple use cases on the same technology platform. The platform offers a fundamentally new and unique approach that eliminates information silos by providing quick and easy access to the right data and content from various business systems – with laptop, tablet or mobile phone.

Blog

Benefits of intelligent risk management

Benefits of intelligent risk management

Every organisation, regardless of its size or sector, faces risks. While many risks can be effectively prevented, they cannot be completely eliminated. Moreover, risks are emerging more and more rapidly. In particular, pandemics and cyber security threats have created...

Instagram

[instagram-feed]

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 week ago

NordCheck Oy

Vuodesta 2024 lähtien EU:n Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) edellyttää, että kaikki suuret yritykset raportoivat vastuullisuudestaan uuden standardin mukaisesti.

On tärkeää huomata, että vastuullisuuden kehittäminen ei rajoitu ainoastaan säänneltyyn raportointiin vaan sisältää merkittävästi vaatimuksia yrityksen ESG-asioiden hallintaan.

Ketä ESG-raportointi koskee? Mitkä kestävään kehitykseen liittyvät aiheet ovat merkityksellisiä juuri sinun organisaatiollesi ja sidosryhmillesi?

Ota selvää lukemalla artikkelimme ja matalalla kynnyksellä - otathan meihin yhteyttä!⬇️
www.nordcheck.com/fi/esg-raportointi/

#compliance #ESG #esgraportointi #CSRD #sustainabiity #reporting #nordcheck
...

Vuodesta 2024 lähtien EU:n Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) edellyttää, että kaikki suuret yritykset raportoivat vastuullisuudestaan uuden standardin mukaisesti. On tärkeää huomata, että vastuullisuuden kehittäminen ei rajoitu ainoastaan säänneltyyn raportointiin vaan sisältää merkittävästi vaatimuksia yrityksen ESG-asioiden hallintaan. Ketä ESG-raportointi koskee? Mitkä kestävään kehitykseen liittyvät aiheet ovat merkityksellisiä juuri sinun organisaatiollesi ja sidosryhmillesi? Ota selvää lukemalla artikkelimme ja matalalla kynnyksellä - otathan meihin yhteyttä!⬇️
https://www.nordcheck.com/fi/esg-raportointi/ #compliance #ESG #esgraportointi #CSRD #sustainabiity #reporting #nordcheck

3 weeks ago

NordCheck Oy

Voiko tekoälyn käyttäminen olla riski?

Tekoälystä on tullut merkittävä osa modernia teknologiaa ja yhteiskuntaa. Se on mullistanut monia toimialoja ja tarjonnut lukemattomia mahdollisuuksia, mutta samalla siihen liittyy myös riskejä ja haasteita.

Yksi näistä haasteista on se, että tekoäly voi epäonnistua. Vaikka tekoälyllä on valtava potentiaali, sen virheet voivat olla kalliita ja jopa vaarallisia.

Kirjoitimme tekoälyyn liittyvistä riskeistä blogissamme. ➡️
www.nordcheck.com/fi/tekoaly-voi-epaonnistua-ja-johtaa-katastrofiin/
...

Voiko tekoälyn käyttäminen olla riski? Tekoälystä on tullut merkittävä osa modernia teknologiaa ja yhteiskuntaa. Se on mullistanut monia toimialoja ja tarjonnut lukemattomia mahdollisuuksia, mutta samalla siihen liittyy myös riskejä ja haasteita. Yksi näistä haasteista on se, että tekoäly voi epäonnistua. Vaikka tekoälyllä on valtava potentiaali, sen virheet voivat olla kalliita ja jopa vaarallisia. Kirjoitimme tekoälyyn liittyvistä riskeistä blogissamme. ➡️
https://www.nordcheck.com/fi/tekoaly-voi-epaonnistua-ja-johtaa-katastrofiin/

3 months ago

NordCheck Oy

Oletko jo lukenut CSDDD:stä?

Corporate Sustainability Due Diligence Directive on direktiivi yritystoiminnan kestävää toimintaa koskevasta huolellisuusvelvoitteesta.

Direktiivin tavoite on edistää yritysten kestävää ja vastuullista toimintaa globaaleissa arvoketjuissa. Lisäksi halutaan ankkuroida ihmisoikeuksien ja ympäristön suojelu osaksi yritysten toimintaa ja hallintotapaa. Huolellisuusvelvoite edistää myös ihmisoikeuksien toteutumista, ympäristön suojelua ja kasvattaa kuluttajien luottamusta yrityksiin.

Kerromme CSDDD:stä tiivistetysti blogissamme ➡️

www.nordcheck.com/fi/mika-on-csddd/
...

Oletko jo lukenut CSDDD:stä? Corporate Sustainability Due Diligence Directive on direktiivi yritystoiminnan kestävää toimintaa koskevasta huolellisuusvelvoitteesta. Direktiivin tavoite on edistää yritysten kestävää ja vastuullista toimintaa globaaleissa arvoketjuissa. Lisäksi halutaan ankkuroida ihmisoikeuksien ja ympäristön suojelu osaksi yritysten toimintaa ja hallintotapaa. Huolellisuusvelvoite edistää myös ihmisoikeuksien toteutumista, ympäristön suojelua ja kasvattaa kuluttajien luottamusta yrityksiin. Kerromme CSDDD:stä tiivistetysti blogissamme ➡️ https://www.nordcheck.com/fi/mika-on-csddd/
Load more