NordCheck compliance solutions help organizations to meet regulations and stay compliant

NordCheck provides a state-of-the-art platform for comprehensive compliance management. Poorly managed compliance decreases efficiency, increases regulatory and PR risks, as well as reduces employee and customer satisfaction. NordCheck offers the platform with various solutions to customers in co-operation with its partners.

NordCheck compliance solutions are powered by M-Files technology – a technology praised by the analysts in Enterprise Content Management and industry specialists. NordCheck compliance solutions utilize M-Files platform capabilities and enables seamless integrations with legacy systems.

Leading Technology

NordCheck Compliance solutions are based on analyst-praised M-Files technology enabling customers to tackle multiple use cases on the same technology platform. The platform offers a fundamentally new and unique approach that eliminates information silos by providing quick and easy access to the right data and content from various business systems – with laptop, tablet or mobile phone.

Blog

Change control

Change control

Change control is a typical part of traditional quality management in highly regulated industries. Change control refers to changes in processes, equipment or, for example, raw materials that may have an impact on product quality or affect regulated parts of the...

Business in the teeth of Russian Sanctions

Business in the teeth of Russian Sanctions

Russia's military actions in Ukraine and the resulting sanctions are affecting many businesses now and in the future. The new sanctions were adopted by European Union member states in the beginning of April. Russia's aggression against Ukraine has led to a large-scale...

Sanctions

Sanctions

The UN Security Council can impose economic and other sanctions to maintain security and international peace. Sanctions are defined as the restriction or suspension of economic or commercial cooperation, including transport, communications or diplomatic relations with...

Instagram

[instagram-feed]

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

47 minutes ago

NordCheck Oy

Muutostenhallinta on tyypillinen osa perinteistä laadunhallintaa vahvasti reguloiduilla aloilla. Muutostenhallinnalla tarkoitetaan prosesseihin, laitteisiin tai esimerkiksi raaka-aineisiin liittyviä muutoksia, joilla voi olla vaikutuksia tuotteen laatuun tai jotka koskevat reguloituja osia tuotteesta.

Mitä kaikkea muutostenhallinnan prosessi pitää sisällään ja kuinka siitä tulee raportoida? Miten me NordCheckillä voimme helpottaa prosesseja ja hallita muutoksia tehokkaasti ja turvallisesti?

Lue uusin blogipostauksemme ja ota selvää!

➡️
www.nordcheck.com/fi/muutostenhallinta/

#muutostenhallinta #changecontrol #nordcheck
...

Muutostenhallinta on tyypillinen osa perinteistä laadunhallintaa vahvasti reguloiduilla aloilla. Muutostenhallinnalla tarkoitetaan prosesseihin, laitteisiin tai esimerkiksi raaka-aineisiin liittyviä muutoksia, joilla voi olla vaikutuksia tuotteen laatuun tai jotka koskevat reguloituja osia tuotteesta. Mitä kaikkea muutostenhallinnan prosessi pitää sisällään ja kuinka siitä tulee raportoida? Miten me NordCheckillä voimme helpottaa prosesseja ja hallita muutoksia tehokkaasti ja turvallisesti? Lue uusin blogipostauksemme ja ota selvää! ➡️ 
 https://www.nordcheck.com/fi/muutostenhallinta/ #muutostenhallinta #changecontrol #nordcheck

3 weeks ago

NordCheck Oy

Venäjän sotilaalliset toimet ja sen myötä syntyneet pakotteet vaikuttavat moniin yrityksiin nyt ja tulevaisuudessa. Huhtikuun alussa Euroopan unionin jäsenmaat hyväksyivät uuden pakotteet joissa laajennettiin henkilöiden ja yritysten määrää, jotka liittyvät jollain tapaa Ukrainan alueelliseen koskemattomuuteen.

Uusimmassa artikkelissamme pääset tutustumaan pakotteisiin, mutta ennen kaikkea miten hallita riskejä tehokkaasti.

www.nordcheck.com/fi/yritystoiminta-venajan-pakotteiden-hampaissa/

#pakotteet #riskit #riskienhallinta
...

Venäjän sotilaalliset toimet ja sen myötä syntyneet pakotteet vaikuttavat moniin yrityksiin nyt ja tulevaisuudessa. Huhtikuun alussa Euroopan unionin jäsenmaat hyväksyivät uuden pakotteet joissa laajennettiin henkilöiden ja yritysten määrää, jotka liittyvät jollain tapaa Ukrainan alueelliseen koskemattomuuteen. Uusimmassa artikkelissamme pääset tutustumaan pakotteisiin, mutta ennen kaikkea miten hallita riskejä tehokkaasti. https://www.nordcheck.com/fi/yritystoiminta-venajan-pakotteiden-hampaissa/ #pakotteet #riskit #riskienhallinta

2 months ago

NordCheck Oy

YK:n turvallisuusneuvosto voi asettaa taloudellisia ja muita pakotteita turvallisuuden ja kansainvälisen rauhan ylläpitämiseksi. Pakotteilla tarkoitetaan taloudellisen tai kaupallisen yhteistyön sekä esimerkiksi liikenne- ja viestintäyhteyksien tai diplomaattisten suhteiden rajoittamista tai keskeyttämistä tietyn valtion, yritysten tai henkilöiden kanssa. Venäjän hyökättyä Ukrainaan, on EU asettanut Venäjälle useita vienti- ja tuontipakotteita, jotka lisääntyvät koko ajan. Pakotteiden noustua suuresti esiin, herättää ne myös paljon kysymyksiä yritysten ja asiakkaiden keskuudessa.

Mietityttääkö muuttuvat listaukset? Lue lisää aiheesta blogistamme tai ota meihin yhteyttä.

➡️ www.nordcheck.com/fi/pakotteet-ja-niiden-hallinta/
...

YK:n turvallisuusneuvosto voi asettaa taloudellisia ja muita pakotteita turvallisuuden ja kansainvälisen rauhan ylläpitämiseksi. Pakotteilla tarkoitetaan taloudellisen tai kaupallisen yhteistyön sekä esimerkiksi liikenne- ja viestintäyhteyksien tai diplomaattisten suhteiden rajoittamista tai keskeyttämistä tietyn valtion, yritysten tai henkilöiden kanssa. Venäjän hyökättyä Ukrainaan, on EU asettanut Venäjälle useita vienti- ja tuontipakotteita, jotka lisääntyvät koko ajan. Pakotteiden noustua suuresti esiin, herättää ne myös paljon kysymyksiä yritysten ja asiakkaiden keskuudessa. Mietityttääkö muuttuvat listaukset? Lue lisää aiheesta blogistamme tai ota meihin yhteyttä. ➡️ https://www.nordcheck.com/fi/pakotteet-ja-niiden-hallinta/

2 months ago

NordCheck Oy

Viherpesu tarkoittaa tilannetta, jossa yritykset käyttävät "vihreää PR:ää" tai "vihreää markkinointia" luodakseen harhaanjohtavan käsityksen siitä, että heidän tuottensa tai palvelunsa olisivat ympäristöystävällisiä tai sosiaalisesti vastuullisia. Kuluttajat etsivät yhä useammin ympäristöystävällisiä ja sosiaalisesti vastuullisia tuotemerkkejä ja palveluita, joista he ovat valmiita maksamaan jopa hieman enemmän kuin normaalisti. Tämä pieni lisäpalkkio muiden tekijöiden ohella, voi saada yritykset viherpesemään tuotteitaan ja palveluitaan. Taloudellisesti epävarmoina aikoina, kuten koronaviruspandemian aiheuttamana aikana, viherpesu voi tuntua erityisen houkuttelevalle vaihtoehdolle.

Lue lisää viherpesun vaikutuksista ja vihreästä sijoittamisesta uudesta blogipostauksestamme:

www.nordcheck.com/fi/viherpesu/

#greenwashing #viherpesu #ekologisuus #greeninvesting
...

Viherpesu tarkoittaa tilannetta, jossa yritykset käyttävät vihreää PR:ää tai vihreää markkinointia luodakseen harhaanjohtavan käsityksen siitä, että heidän tuottensa tai palvelunsa olisivat ympäristöystävällisiä tai sosiaalisesti vastuullisia. Kuluttajat etsivät yhä useammin ympäristöystävällisiä ja sosiaalisesti vastuullisia tuotemerkkejä ja palveluita, joista he ovat valmiita maksamaan jopa hieman enemmän kuin normaalisti. Tämä pieni lisäpalkkio muiden tekijöiden ohella, voi saada yritykset viherpesemään tuotteitaan ja palveluitaan. Taloudellisesti epävarmoina aikoina, kuten koronaviruspandemian aiheuttamana aikana, viherpesu voi tuntua erityisen houkuttelevalle vaihtoehdolle. Lue lisää viherpesun vaikutuksista ja vihreästä sijoittamisesta uudesta blogipostauksestamme: https://www.nordcheck.com/fi/viherpesu/ #greenwashing #viherpesu #ekologisuus #greeninvesting

2 months ago

NordCheck Oy

Yhteiskunnallisesti tietoinen johtaminen on lisääntynyt, eikä ihme, sillä se perustuu vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen jotka ovat nykypäivän megatrendejä. Yhteiskunnallisesti tietoiset johtajat kohdistavat yrityksen vision työntekijöiden arvojen kanssa, jolloin ne ovat sopusoinnussa yrityksen tarkoituksen kanssa.

➡Aiheesta löydät lisää blogistamme www.nordcheck.com/fi/yhteiskunnallisesti-tietoinen-johtaminen

Yhteenveto postauksesta;
⭐Yhteiskunnallisesti tietoinen johtaminen tarkoittaa johtajien kykyä muuntautua yhteiskunnallisiin muutoksiin ja täten estää tai lieventää mahdollisia mainehaittoja.
⭐Kriisit kuten Ukraina ja COVID-19 herättivät yritysjohdon tarkastelemaan työntekijöiden henkisestä ja fyysisessä hyvinvointia ennennäkemättömässä mittakaavassa.
⭐Viime vuosina on ollut havaittavissa trendi, jossa etenkin nuoret haluavat työskennellä yrityksille jotka jakavat heidän arvonsa.
...

Yhteiskunnallisesti tietoinen johtaminen on lisääntynyt, eikä ihme, sillä se perustuu vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen jotka ovat nykypäivän megatrendejä. Yhteiskunnallisesti tietoiset johtajat kohdistavat yrityksen vision työntekijöiden arvojen kanssa, jolloin ne ovat sopusoinnussa yrityksen tarkoituksen kanssa. ➡Aiheesta löydät lisää blogistamme https://www.nordcheck.com/fi/yhteiskunnallisesti-tietoinen-johtaminen Yhteenveto postauksesta;
⭐Yhteiskunnallisesti tietoinen johtaminen tarkoittaa johtajien kykyä muuntautua yhteiskunnallisiin muutoksiin ja täten estää tai lieventää mahdollisia mainehaittoja.
⭐Kriisit kuten Ukraina ja COVID-19 herättivät yritysjohdon tarkastelemaan työntekijöiden henkisestä ja fyysisessä hyvinvointia ennennäkemättömässä mittakaavassa. 
⭐Viime vuosina on ollut havaittavissa trendi, jossa etenkin nuoret haluavat työskennellä yrityksille jotka jakavat heidän arvonsa.
Load more